Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Karstmaizes ar baziliku, tomātiem un Tilzītes sieru
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
1 bagete vai čabata
1 burciņa bazilika pesto (ap 100 ml)
200 g “Cesvaines piens” Tilzītes siera
100 g dažādu krāsu ķiršu tomātiņu
3–4 ēdamkarotes krējuma
1 ēdamkarote sinepju
1 ola
svaigs baziliks
Pagatavošana
Maizi gareniski pārgriež uz pusēm.
Sieru sarīvē un sajauc ar krējumu, sinepēm un olu.
Maizīti bagātīgi iesmērē ar pesto, pa virsu liek siera masu.
Izdekorē ar ķiršu tomātiņiem, kas pārgriezti uz pusēm.
Cep cepeškrāsnī 200 ºC temperatūrā 15–20 minūtes, kamēr siers burbuļo un ir zeltaini brūns.
Pasniedzot maizi sagriež mazākos gabaliņos un pārkaisa ar svaigu baziliku.
Jūs varētu interesēt
Tostadas ar tīģergarnelēm un marakujas salsu
Grieķu salāti ar pitas maizi un tzatziki mērci
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: