Sakarsē cepeškrāsni līdz 150 °C temperatūrai. Liek cukuru ar ūdeni karsēties, kamēr cukurs izkūst un karamele kļūst viegli brūna. Tad to sadala pa četriem brulē trauciņiem.
Pārējās sastāvdaļas sakuļ kopā un pilda brulē trauciņos.
Brulē trauciņus liek dziļajā cepešpannā, un cepešpannu piepilda ar karstu ūdeni.
Cep krāsnī 50 minūtes, tad atdzesē istabas temperatūrā. Ar nazi “apiet” pa brulē trauciņa malām un apgriež to otrādi uz šķīvja, tam viegli vajadzētu izslīdēt. Es testēju gan pasniegt uzreiz pēc cepšanas siltu, gan atdzesēt un pasniegt aukstu nākamajā dienā. Abi varianti der, viss pārējais ir jūsu un viesu ziņā.
Komentāri: