Karameļu konfektes

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
12 personām

Sastāvdaļas

  • 100 g tumšās vai piena šokolādes
  • 100 g karameles
  • mazas papīra formiņas

Pagatavošana

  1. Karsta ūdens tvaikos izkausē šokolādi. Tikmēr sagatavo papīra formiņas un otiņu.
  2. Kad šokolāde izkususi, ar otiņas palīdzību ieklāj to mazajos papīriņos vidēji biezā slānī.
  3. Šķīvi ar papīriņiem liek ledusskapī uz 15 minūtēm. Pēc atdzesēšanas vēlreiz ieklāj kārtu ar šokolādi un atkal liek ledusskapī atdzist uz 15 minūtēm.
  4. Nākamo pilda karameli – aptuveni ½ tējkarotes – un pa virsu pārklāj atlikušo šokolādi. Pēdējo reizi liek ledusskapī, ļauj, lai sastingst, un konfektes ir gatavas pasniegšanai.

Komentāri: