Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Karameļu konfektes
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
12 personām
Sastāvdaļas
100 g tumšās vai piena šokolādes
100 g karameles
mazas papīra formiņas
Pagatavošana
Karsta ūdens tvaikos izkausē šokolādi. Tikmēr sagatavo papīra formiņas un otiņu.
Kad šokolāde izkususi, ar otiņas palīdzību ieklāj to mazajos papīriņos vidēji biezā slānī.
Šķīvi ar papīriņiem liek ledusskapī uz 15 minūtēm. Pēc atdzesēšanas vēlreiz ieklāj kārtu ar šokolādi un atkal liek ledusskapī atdzist uz 15 minūtēm.
Nākamo pilda karameli – aptuveni ½ tējkarotes – un pa virsu pārklāj atlikušo šokolādi. Pēdējo reizi liek ledusskapī, ļauj, lai sastingst, un konfektes ir gatavas pasniegšanai.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: