Ierasts, ka austrumu valstīm raksturīgie vokpannā pagatavotie ēdieni ir ar ceptiem dārzeņiem, gaļu un nūdelēm. Izrādās, ka nūdeles var aizstāt ar kāpostiem, tādējādi ietaupot kalorijas, bet nezaudējot garšu. Ātras un ļoti krāsainas vakariņas! Ja ir vēlēšanās, ēdienam var pievienot vistas gaļu, garneles vai zaļo zirnīšu pākstis, bet sēnes aizstāt ar konservētiem vai vārītiem turku zirņiem. Lazdu riekstu eļļa piešķirs ēdienam īpašu garšu un aromātu.
Kāpēc šajā receptē nav liellopu gaļas?! kā tas bija raidījumā?!
Es taisiju bez gaļas( tās vietā pieliekot liellopa buljona gubiciņu), sezama seklas nebija, bet ieliku linsēklas, un sanāca ļooooti garšīgi!!!Paldies, Linda!!!!!
Šī recepte atšķiras no raidījuma. Raidījumā bija lielopa gaļa. Rīsu etiķa vietā bija citrona sula (kas gaļu padara mīkstāku, bet aptur dārzeņu gatavošanos). Pirmie (no dārzeņiem) uz pannas tika likti kāposti, nevis pupiņas. Raidījumā tika izmantots arī medus. Domāju ka ir pietiekami daudz nianses kas maina ēdiena garšu un šī vairs nav viena un tā pati recepte 🙁
Sveiki!
Arī es piekrītu Ivetai, noskatijos raidījumu, nodomāju jāpagatavo, recepti paskatīšos šeit, esmu izmeklējusies, bet nekā, woks ir, bet nav gaļas, sastāvdaļas arī mainītas. Nav īsti pareizi!!
Izskatās, ka šeit ir sajauktas receptes. Šī būs cita Kāpostu WOK recepte, ne no raidījuma. Meklēsim rokā īsto. Atvainojiet par maldināšanu.
Bet… arī šī būs garšīga!