Kāpostu sacepums ar sēnēm un bekonu un zilo sieru

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 4o0 g kāpostu
  • 250 g zilā siera
  • 150 g bekona
  • 250 g sēņu
  • 400 g viegli novārītu kartupeļu daiviņu
  • sviests ietaukošanai

Pagatavošana

  1. Kāpostu sasmalcina apmēram 1 x 1 cm lielos gabalos, sieru arī.
  2. Sēnes sagriež šķēlītēs, kartupeļus arī.
  3. Bekonu sagriež smalkās strēmelītēs.
  4. Visu vienmērīgi sajauc.
  5. Ietauko veidni ar sviestu, un sagatavoto masu liek traukā.
  6. Liek cepties līdz 200 ºC temperatūrai sakarsētā krāsnī 30 minūtes. Pasniedz karstu.