Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Kapātas vistas filejas burgerīši
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
2 vistas filejas
1 čili
neliela buntīte pētersīļu
sāls pēc garšas
2 daiviņas ķiploku
½ tējkarotes cukura
1 ēdamkarote auzu miltu (vai citu miltu)
⅓ tējkarotes sāls
Pagatavošana
Vistas filejas sakapā ļoti mazos ~ 0,5 cm kubiņos.
Sakapāto masu liek bļodā, pievieno ļoti, ļoti smalki sakapātu čili un pētersīļus, sāli un cukuru. Masā iemaisa auzu miltus un viendabīgi samīca. Sakapāto vistas masu liek ledusskapī 30 minūtes nostāvēties, lai tā sastingst.
No sakapātās vistas veido kotletes, liek līdz 185 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 25 minūtes.
Šādi pagatavotas kotletes var ēst kopā ar maizīti, spinātiem, majonēzi un sieru – kā burgeri vai vienkārši kā kotletes pie kāda pamatēdiena.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: