Atsevišķā bļodiņā atdzīvina sauso raugu ar 1 tējkaroti cukura un silto ūdeni. Atstāj siltā vietā apmēram 5 minūtes.
Sausajām sastāvdaļām pievieno raugu, augu pienu un izkausētu kokosriekstu eļļu vai sviestu, un visu samīca viendabīgā mīklā. Turpina mīcīt, līdz mīkla kļūst elastīga. Liek atpakaļ bļodā, pārklāj ar tīru dvielīti un atstāj siltā vietā uz apmēram 40 minūtēm raudzēties.
Pagatavo pildījumu. Sviestu istabas temperatūrā sajauc ar brūno cukuru un kanēli viendabīgā masā.
Kad mīkla dubultojusies apmērā, to ar mīklas rulli izrullē liela kvadrāta formā. Pa virsu vienmērīgi izklāj sviesta un cukura masu. Tad mīklu no vienas puses sarullē, sagriež vienāda izmēra gabalos un liek cepamajā traukā, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep 180 °C temperatūrā 30–35 minūtes.
Pagatavo glazūru. Bļodiņā samaisa pūdercukuru, augu pienu un citronu sulu. Lej pāri atdzesētajām kanēļa bulciņām.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: