Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Kamas sendvičs ar brī sieru
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
8 šķēles Pļavas maizes ar kamas miltiem
8 tējkarotes Dižonas sinepju
220 g brī siera
30–40 g biešu lapu, spinātu vai rukolas
8 šķēles tītara šķiņķa
4 ēdamkarotes sviesta
Pagatavošana
4 porcijām
Visas maizes šķēles no vienas puses noklāj ar sinepēm, uz katras liek brī sieru. Pusi no maizes šķēlēm noklāj ar zaļumiem, pa virsu kārto divas šķēles pārlocīta tītara šķiņķa un atlikušo maizes šķēli (ar brī sieru un sinepēm).
Lielā pannā uz vidējas uguns izkausē pusi sviesta un liek cepties sendvičus no vienas puses uz 2–3 minūtēm, līdz tie ir zeltaini brūni, tad met otrādi un pannā liek atlikušo sviestu. Cep vēl 1–2 minūtes.
Sendviči gatavi, kad brī siers jau nedaudz pakusis un mīksts un maizīte no abām pusēm zeltaini brūna.
Komentāri: