Kamas maize ar burkānu sviestu, selerijas salātiem un kazas sieru

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām

Lai pavasara steigā nepagurtu, klausi Uģi un pagatavo sātīgu brokastu maizi! Šodien “Pie Galda!” virtuvē top kamas maize ar krēmīgo burkānu sviestu, redīsu lapu un selerijas salātiem.

Sastāvdaļas

  • 300 g burkānu
  • 200 g sviesta
  • 1 buntīte redīsu ar lapām
  • 1 selerijas kāts
  • 50 g mančego siera
  • ‟Hanzas Maiznīca” maize ar kamas miltiem

Pagatavošana

 

  1. Burkānus nomizo, sagriež smalkās ripiņās un liek tvaicēties katlā. Kad burkāni gatavi, tos liek blenderī un lēnām pievieno sviestu, līdz tas ir emulģējies. Sviestu liek ledusskapī atdzist.
  2. Pa to laiku sagriež redīsus un selerijas kātus, nomazgā redīsu lapas.
  3. Uz maizes ziež burkānu sviestu, virsū liek svaigus redīsus, dekorē ar lapu un selerijas salātiem, pāri kaisa mizotu mančego sieru.