Kad gribas panašķēties, bet nezini ar ko, lai sakombinē kūpinato sieru? Saliksim skaistu un bagātīgu siera plati ar dažādām garšām, kas lieliski papildinās dūmakaino siera garšu. #piegalda
Sastāvdaļas
čorizo desa
kūpinātā siera pērlītes
svaigi ķirštomātiņi
lobītas pistācijas
sāļie krekeri
žāvētas aprikozes
svaigas vīģes
kūpinātā siera salmiņi
pīlādžu vai aprikožu ievārījums
svaigi bumbieri
Čečil pareizā siera bize
Pagatavošana
Sagatavo lielu dēli vai šķīvi uz kura izlikt sagatvotos produktus.
Uz tā kārto šķēlēs sagrieztu desu, mazgātus un daiviņās vai škēlēs sagrieztus dārzeņus un svaigos augļus. Klāt liek krekerus, riekstus un sieru. Siera bizi atpin vaļā un sadala siera diegos, no tiem veido čupiņu.
Ja siera plate šķiet pārāk drūma, to var izdekorēt ar kādu zaļumu, piemēram, svaigu baziliku vai rozmarīnu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: