fbpx

Jogurta želejas kūka

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Viegla
ilgāk par 2 h
12 personām

Sastāvdaļas

  • 4 trauciņi aveņu jogurta( 4x350g)
  • 200 g saldētas ogas( brūklenes, avenes, kazenes)
  • 1 citrons
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 5 ēdamkarotes želatīna
  • 1/3 glāze silta ūdens
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • veidne kūkas gatavošanai (mēs izmantojam speciālu veidni želejām no Tupperware)

Pagatavošana

  1. Želatīnu ieber trauciņā un pārlej pāri aukstu ūdeni.
  2. Citronu noskalo, nosusina un norīvē miziņu.
  3. Jogurtu liek bļodā, pievieno vaniļas cukuru, citrona miziņu un samaisa.
  4. Uzbriedušo želatīnu izkausē ūdens peldē un pievieno jogurtam. Samaisa. Veidni, kurā ir paredzēts gatavot kūku, ietauko ar eļļu.
  5. Veidnes apakšā ieber ogas.
  6. Pāri pārlej sagatavoto jogurta masu. Uzliek vāku un liek ledusskapī sastingt.
  7. Pasniedz ar ievārījumu vai svaigām ogām.
1. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Želatīnu ieber trauciņā un pārlej pāri aukstu ūdeni.

2. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Citronu noskalo, nosusina un norīvē miziņu.

3. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jogurtu liek bļodā, pievieno vaniļas cukuru, citrona miziņu un samaisa.

4. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uzbriedušo želatīnu izkausē ūdens peldē un pievieno jogurtam. Samaisa. Veidni, kurā ir paredzēts gatavot kūku, ietauko ar eļļu.

5. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veidnes apakšā ieber ogas.

6. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pāri pārlej sagatavoto jogurta masu. Uzliek vāku un liek ledusskapī sastingt.

7. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pasniedz ar ievārījumu vai svaigām ogām.

Komentāri:

Jūsu komentārs: