Toggle navigation
Izvēlne
Visi Pie galda!
Interesanti
Receptes
Video receptes
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Autors:
viesis
Jauno kartupeļu un tomātu salāti
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
15 jaunie kartupelīši ar mizu
20 ķiršu tomātiņi
4 dzeltenie tomāti
200 g svaigā kazas siera
4 saujas rukolas
1 buntīte diļļu
1 buntīte loku
1 sarkanais sīpols
2 ķiploka daiviņas
30 ml citronu sulas
2 ēdamkarotes šķidra medus
eļļa
sviests
sāls, pipari
Pagatavošana
Iepriekšējā dienā sālsūdenī novāra kartupeļus un atdzesē.
Uz ugunskura (vai gāzes degļa) pannā liek sviestu un apcep kartupelīšus, līdz tie ir pamatīgi brūni, ļauj tiem atdzist.
Lielā bļodā sagriež daiviņās tomātus, ripiņās sarkano sīpolu, pievieno rukolu un sakapātus garšaugus.
Atsevišķā trauciņā (vai sagatavo iepriekš mājās) sajauc eļļu ar citronu sulu, medu, sāli, pipariem un sakapātu ķiploku.
Salātiem pievieno kartupeļus, un kopā ar medus mērci visu sajauc.
Servē trauciņos ar kazas sieru un bauda!
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Kā salikt siera plati?
Grilēta vista ar zemeņu salsu
Citrona un kokosriekstu batoniņi ar ingveru un kurkumu
Aknu pastēte Vilnīšu gaumē
Komentāri: