Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Visi Pie galda!
Autors:
viesis
Jauno kartupeļu un tomātu salāti
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
15 jaunie kartupelīši ar mizu
20 ķiršu tomātiņi
4 dzeltenie tomāti
200 g svaigā kazas siera
4 saujas rukolas
1 buntīte diļļu
1 buntīte loku
1 sarkanais sīpols
2 ķiploka daiviņas
30 ml citronu sulas
2 ēdamkarotes šķidra medus
eļļa
sviests
sāls, pipari
Pagatavošana
Iepriekšējā dienā sālsūdenī novāra kartupeļus un atdzesē.
Uz ugunskura (vai gāzes degļa) pannā liek sviestu un apcep kartupelīšus, līdz tie ir pamatīgi brūni, ļauj tiem atdzist.
Lielā bļodā sagriež daiviņās tomātus, ripiņās sarkano sīpolu, pievieno rukolu un sakapātus garšaugus.
Atsevišķā trauciņā (vai sagatavo iepriekš mājās) sajauc eļļu ar citronu sulu, medu, sāli, pipariem un sakapātu ķiploku.
Salātiem pievieno kartupeļus, un kopā ar medus mērci visu sajauc.
Servē trauciņos ar kazas sieru un bauda!
Jūs varētu interesēt
Jaunlopa cepetis, gatavots priežu skujās
Ar savvaļas rīsiem un grauzdētiem riekstiem pildīti mini ķirbīši
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: