Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.
Ingvers ar pienu un medu
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sastāvdaļas
500 ml piena
~3 cm liels ingvera saknes gabaliņš
2 krustnagliņas
1 tējkarote malta kanēļa
šķipsniņa malta kardamona
1 ēdamkarote medus
Pagatavošana
Ingvera saknes gabaliņu notīra un sagriež plānās šķēlītēs.
Pienu lej katliņā, pievieno ingveru, kanēli, kardamonu, krustnagliņas un uzvāra. Noņem no plīts, uzliek vāciņu un patur 5 minūtes.
Pienu izkāš caur sietu un dzer siltu, papildinātu ar medu.
Komentāri: