Inga Kalniņa ir divu blogu autore (“Le Petit Pot” un “UrbanicOrganic”) un mamma divām jaukām meitenēm – Grētai Teodorai un Florencei Rozei, kas iedvesmoja Ingu sarakstīt savu pirmo grāmatu “Pilnām Mutēm” un izveidot pirmo pavārburtnīcu bērniem latviešu valodā.
Ingvera cepumi
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
2 tējkarotes ingvera pulvera
300 g pašbriestošo miltu
1 tējkarote sodas
120 g sviesta
100 g brūnā cukura
120 g cukura sīrupa
100 g melnās šokolādes
cukura dekori vai cukura mastika dekorēšanai
Pagatavošana
Sagatavo pannu un uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai.
Bļodā liek ingvera pulveri, sodu, sāli un miltus. Iestrādā sviestu tā, lai veidojas drupaču mīkla.
Pievieno cukuru un arī sīrupu. Mīca, līdz veidojas viendabīga mīkla.
Izklāj uz cepamā papīra pannā. Ar nazi iezīmē cepumu formas.
Cep 15 minūtes. Izņem, iegriež vēlreiz pa līnijām un liek atpakaļ krāsnī, lai apbrūninātu. Atdzesē. Sadala cepumos.
Mērcē šokolādē un ar gatavu cukura mastiku veido uzrakstus.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: