Indijas riekstu un šokolādes fadžs

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 170 g Biona Organic Indijas riekstu sviesta
  • 50 g Rapunzel BIO kokosriekstu eļļas
  • 20 g Rapunzel BIO kakao pulvera
  • 50 ml Rapunzel BIO kļavu sīrupa
  • šķipsna jūras sāls
  • ½ tējkarotes vaniļas ekstrakta
  • sauja Rapunzel BIO Indijas riekstu dekorēšanai

Pagatavošana

  1. Visas fadža liek blenderī vai virtuves kombainā un blendē, līdz iegūta viendabīga, krēmīga konsistence.
  2. Mafinu pannā saliek 910 papīra formiņas. Katrā formiņā liek 1,52 tējkarotes krēma, ar karoti nedaudz izlīdzina.
  3. Sausā pannā apgrauzdē sauju Indijas riekstu, līdz tie viegli apbrūnējuši. Pannu noņem no uguns, riekstus sakapā ar nazi un pārkaisa pāri fadžam. Ja vēlas, var pārkaisīt pāri arī vēl šķipsnu sāls.
  4. Fadžu liek saldētavā uz pāris stundām, līdz tas sacietējis. Izņem no saldētavas īsi pirms pasniegšanas.