Gaļu noskalo un nosusina. Ar asu nazi gaļai nogriež liekos taukus un cīpslas. Gaļu sagriež 2,5 cm lielos gabaliņos.
Citronu nomazgā, pārgriež uz pusēm un izspiež sulu. Ķiploka daiviņas notīra un izspiež caur ķiploku spiedi. Ingvera saknes gabaliņu notīra un sarīvē uz vidēji rupjas rīves.
Bļodā samaisa citrona sulu, jogurtu, sāli, ķiplokus un ingveru. Pievieno gaļas gabaliņus un samaisa tā, lai visi gabaliņi būtu pārklāti ar marinādi. Atstāj marinēties uz 1 stundu.
Lielā pannā uzkarsē eļļu un ~2 minūtes cep nesmalcināto kumīnu, līdz tas sāk sprakšķēt. Pievieno lauru lapas, kardamona pākstis. Visu pacep vēl 2 minūtes.
Sīpolu notīra, smalki sagriež un apcep uz pannas, līdz sīpola gabaliņi kļūst caurspīdīgi. Pievieno koriandru, malto kumīnu, čili un cep vēl 2 minūtes.
Pievieno gaļu un turpina cepšanu uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot, vēl 5 minūtes.
Pievieno tomātus, tomātu pastu un 150 ml ūdens. Visu uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un tad samazina liesmu. Pannai uzliek vāku un turpina gatavošanu uz lēnas uguns 1-1,5 stundas, līdz gaļa ir mīksta.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: