Garneles kokosriekstu mīklā

Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  1. Garneles notīra (astes var atstāt), pārber ar miltiem un apviļā tajos. 
  2. Trauciņā sakuļ olu ar sāli un pipariem. Garneles izmērcē olā, nokrata lieko šķidrumu un apviļā kokosriekstu skaidiņās. 
  3. Pirms likšanas fritierī tās appūš ar eļļu.
  4. Cep 10 minūtes 180 ºC temperatūrā vai kamēr garneļu “kažociņš” kļuvis zeltaini brūns. 
  5. Pēc cepšanas pārber ar smalki sagrieztiem zaļumiem. Pasniedz ar saldskābo vai jogurta mērci.

Pagatavošana

  1. Garneles notīra (astes var atstāt), pārber ar miltiem un apviļā tajos. 
  2. Trauciņā sakuļ olu ar sāli un pipariem. Garneles izmērcē olā, nokrata lieko šķidrumu un apviļā kokosriekstu skaidiņās. 
  3. Pirms likšanas fritierī tās appūš ar eļļu.
  4. Cep 10 minūtes 180 ºC temperatūrā vai kamēr garneļu “kažociņš” kļuvis zeltaini brūns. 
  5. Pēc cepšanas pārber ar smalki sagrieztiem zaļumiem. Pasniedz ar saldskābo vai jogurta mērci.

Komentāri: