Bļodā kopā samaisa fetas, mocarellas, Parmas un rikotas sieru.
Picas mīklu sadala divās daļās un izrullē uz iemiltotas virsmas.
Katru daļu izrullē plānu un uzliek uz cepešpannas, kas noklāta ar cepamo papīru. Mīklas centru piepilda ar siera miksli.
Mīklas malas sarullē ciet un galus satin kopā, izveidojot tādu kā laivas formu. Siera “laivas” apsedz ar dvielīti un atstāj istabas temperatūrā uzrūgt vēl pusstundu.
Hačapuri noziež ar sakultu olu un liek cepties iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 °C temperatūrā 20 minūtes.
Tad katrā hačapuri “laivā” ar karoti uztaisa divas bedrītes, kurās iesit olas. Pa vidu liek gabaliņu sviesta, un liek atpakaļ krāsnī uz 5 minūtēm.
Komentāri: