Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Grilēta karamelizēta paprika ar kazas siera krēmu
Viegla
līdz 30 min
3 personām
Ļoti intensīvu garšu savienojums, kas lieliski papildina cita citu un sabalansē garšu stiprumu. Grilētā saldā paprika lieliski sader ar kazas siera sūrumu un kinzas pikantumu.
Sastāvdaļas
2 lielas paprikas
1 ēdamkarote brūnā cukura
1 tējkarote balzametiķa
60 g kazas siera
2 ēdamkarotes krēmsiera
1 saišķītis kinzas
⅓ tējkarotes medus
sāls
pipari (pēc garšas)
1 laims
5 ķirštomātiņi
Pagatavošana
Papriku sagriež palielās laiviņās un liek uz sakarsētas pannas, kamēr tā pāris vietās nedaudz piedeg un paliek melna.
Pievieno brūno cukuru un balzametiķi, ļauj cukuram izkust, tādējādi karamelizējot paprikas gabalus.
Pagatavo kazas siera krēmu: blenderī sablendē kazas sieru, krēmsieru, sakapātu kinzu un medu, pēc garšas pievienojot sāli un laima sulu.
Krēmu smērē uz paprikas daiviņām un dekorē ar ķirštomātiņu šķēlītēm.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: