Grilēta karamelizēta paprika ar kazas siera krēmu

Viegla
līdz 30 min
3 personām

Ļoti intensīvu garšu savienojums, kas lieliski papildina cita citu un sabalansē garšu stiprumu. Grilētā saldā paprika lieliski sader ar kazas siera sūrumu un kinzas pikantumu.

Sastāvdaļas

  • 2 lielas paprikas
  • 1 ēdamkarote brūnā cukura
  • 1 tējkarote balzametiķa
  • 60 g kazas siera
  • 2 ēdamkarotes krēmsiera
  • 1 saišķītis kinzas
  • ⅓ tējkarotes medus
  • sāls
  • pipari (pēc garšas)
  • 1 laims
  • 5 ķirštomātiņi

Pagatavošana

  1. Papriku sagriež palielās laiviņās un liek uz sakarsētas pannas, kamēr tā pāris vietās nedaudz piedeg un paliek melna.
  2. Pievieno brūno cukuru un balzametiķi, ļauj cukuram izkust, tādējādi karamelizējot paprikas gabalus.
  3. Pagatavo kazas siera krēmu: blenderī sablendē kazas sieru, krēmsieru, sakapātu kinzu un medu, pēc garšas pievienojot sāli un laima sulu.
  4. Krēmu smērē uz paprikas daiviņām un dekorē ar ķirštomātiņu šķēlītēm.