Garšaugu popkorns

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 200 g gatava popkorna vai 1 paciņa kukurūzas graudu
  • 1 tējkarote sakapāta timiāna
  • 1 tējkarote sakapāta rozmarīna
  • 1 tējkarote sāls
  • 0,5–1 tējkarote smalki sakapātu pētersīļu
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 30 g sviesta

Pagatavošana

  1. Popkornu pagatavo atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
  2. Pagatavo garšaugu sāli, sajaucot kopā smalki sakapātu timiānu, rozmarīnu un pētersīļus un pievienojot sāli.
  3. Ķiploka daiviņas smalki sarīvē un saspaida arī mīkstu sviestu.
  4. Siltu popkornu sajauc ar garšaugu sāli un pievieno ķiploku sviestu, lai tas izkūst. Ēd nekavējoties.

Komentāri:

Jūsu komentārs: