Katra konfekte ir kā mazs juvelierizstrādājums. Ja konfektes tiek darinātas dāvanām, katra no tām saņēmusi siltu plaukstu glāstu un labu domu enerģijas lādiņu.
Šokolādes konfekšu gatavošana ir smalka un niansēta padarīšana. Nedrīkst steigties vai dusmoties, ja kaut kas uzreiz neizdodas.
Konfekšu gatavošanai šokolāde ir nopērkama palielos klučos, pats galvenais ir pareizi to izkausēt. Ar nazi šokolādi sakapā un liek pilnīgi sausā bļodā virs katliņa, kurā ūdens ir karsts, bet nevārās. Pēc 5 minūtēm šokolāde būs izkususi. Galvenais – nepārkarsēt
Katliņā uzkarsē ūdeni, iemaisa margarīnu un cukuru.
Noņem no uguns, iemaisa sauso pienu, 200 g kokosriekstu skaidiņu un garšvielas. Atdzesē.
Veido bumbiņas, katrai vidū ieliekot riekstu.
Apvārta atlikušajās skaidiņās.
Tik vienkārši?Bet vai margarīnu nevar ar sviestu aizvietot?
Margarīnam ir citāda konsistence kā sviestam. Var, bet rezultāts bus citāds.
Sveiki, vai margarīns un cukurs ir jāiemaisa uzkarsētajā 125ml ūdenī?