Gaileņu kapučīno

Viegla
līdz 30 min
6 personām

Sastāvdaļas

  • ½ l gaileņu
  • 100 g sviesta
  • 2 nelieli sīpoli
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 200 g saldā krējuma
  • 100 g piena

Pagatavošana

Ir jauki, ja viesiem un ģimenei kā sagaidīšanas dzērienu un reizē arī ēdienu var pasniegt ko siltu un sezonālu. To var uztaisīt, apcepot sēnes, sīpolus un ķiplokus un pēc kāda laika pievienot sviestu. Kad sviests palicis brūngans, tad pievieno saldo krējumu, pavāra, liek nedaudz atdzist un visu sablendē. Ja šķiet, ka zupa par biezu vai treknu, pieleju klāt nedaudz silta ūdens. Pa virsu liek piena putas, kas uzputotas piena putotājā.

Komentāri:

Jūsu komentārs: