Kūpinātie sieri ir ļoti iecienīti uzkodu platēs. Kūpināšanai izmanto gan nogatavinātus, gan svaigus sierus. Šoreiz kūpināto sieru piedāvājam ar pastu –Fussilli spirālītes sulīgā tomātu un šampinjonu mērcē ar kūpināto sieru, kas visam ēdienam piedod vieglu dūmu garšu.
1. Pastu vāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
2. Kūpināto sieru sagriež mazos kubiņos. Bekonu sagriež mazos gabaliņos, sīpolu notīra un smalki sagriež. Katru šampinjonu sagriež 4 daļās.
3. Pannā sakarsē eļļu un apcep bekonu, pievieno sīpolus un sēnes. Pieliek konservētus smalcinātus tomātus ar visu sulu un visu uzkarsē. Pēc garšas pievieno sāli, piparus.
4. Gatavai mērcei pievieno novārīto pastu un kūpināto sieru. Visu ātri samaisa. Pasniedz pārkaisītu ar rīvētu Parmas sieru.
Komentāri: