Inga Kalniņa ir divu blogu autore (“Le Petit Pot” un “UrbanicOrganic”) un mamma divām jaukām meitenēm – Grētai Teodorai un Florencei Rozei, kas iedvesmoja Ingu sarakstīt savu pirmo grāmatu “Pilnām Mutēm” un izveidot pirmo pavārburtnīcu bērniem latviešu valodā.
French toast maizītes
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Pagatavo sīpolu ievārījumu. Sagriež sīpolus, liek pannā ar izkausētu sviestu, pievieno mazliet brūnā cukuru un sautē, līdz sīpoli kļuvuši mīksti, zeltaini brūni un karamelizēti.
Pagatavo maisījumu maizīšu cepšanai. Pienu vai saldo krējumu sakuļ ar 1 olu, kurā iemērcē maizes šķēles no abām pusēm.
Maizes liek uz pannas, kurā izkausēts sviests, un apcep no abām pusēm.
Paralēli šim darbam liek vārīties olas. Gatavo tā, lai tās būtu mīksti vārītas.
Silti ceptām maizītēm virsū liek pastēti, ½ mīksti vārītas olas un siltu svaigi gatavoto sīpolu ievārījumu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: