French toast maizītes

Viegla
līdz 30 min
2 personām

 

  1. Pagatavo sīpolu ievārījumu. Sagriež sīpolus, liek pannā ar izkausētu sviestu, pievieno mazliet brūnā cukuru un sautē, līdz sīpoli kļuvuši mīksti, zeltaini brūni un karamelizēti.
  2. Pagatavo maisījumu maizīšu cepšanai. Pienu vai saldo krējumu sakuļ ar 1 olu, kurā iemērcē maizes šķēles no abām pusēm.
  3. Maizes liek uz pannas, kurā izkausēts sviests, un apcep no abām pusēm.
  4. Paralēli šim darbam liek vārīties olas. Gatavo tā, lai tās būtu mīksti vārītas.
  5. Silti ceptām maizītēm virsū liek pastēti, ½ mīksti vārītas olas un siltu svaigi gatavoto sīpolu ievārījumu.

 

 

Sastāvdaļas

4 saldskābmaizes

1 ola

150 ml piena vai saldā krējuma

2 olas vārīšanai

1–2 sīpoli

sviests

1 ēdamkarote cukura

pastēte

Pagatavošana