Ja baltmaize ir pilngraudu, papildināta ar karamelizētiem āboliem un saldējumu, kas tek pāri malām, tad nešaubīgi – french toast ir viena no gardākajām baltmaizes pagatavošanas opcijām 🖤
Sastāvdaļas
6 šķēles Hanzas Maiznīcas Free From Bezglutēna Pilngraudu auzu maizes
1 ola
50 g piena
1 ēdamkarote zeltainā sīrupa
3 nelieli āboli
1 ēdamkarote medus
½ tējkarotes kanēļa
100 g sviesta
100 g ūdens
saldējums pasniegšanai
Pagatavošana
Lēzenā bļodā sakuļ olu ar pienu un zeltaino sīrupu.
Piena maisījumā liek iekšā maizītes, un ļauj sasūkties.
Pannā izkausē 50g sviesta, pievieno sagrieztus ābolus, medu, kanēli, maisot apcep 3 min. Pievieno ūdeni un sutina vēl 3 min.
Citā pannā izkausē atlikušo sviestu un cep maizītes aptuveni 3 min no abām pusēm, līdz tās ir zeltainas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: