French toast ar karamelizētiem āboliem

Viegla
līdz 30 min
3 personām

Ja baltmaize ir pilngraudu, papildināta ar karamelizētiem āboliem un saldējumu, kas tek pāri malām, tad nešaubīgi – french toast ir viena no gardākajām baltmaizes pagatavošanas opcijām 🖤

Sastāvdaļas

  • 6 šķēles Hanzas Maiznīcas Free From Bezglutēna Pilngraudu auzu maizes
  • 1 ola
  • 50 g piena
  • 1 ēdamkarote zeltainā sīrupa
  • 3 nelieli āboli
  • 1 ēdamkarote medus
  • ½ tējkarotes kanēļa
  • 100 g sviesta
  • 100 g ūdens
  • saldējums pasniegšanai

Pagatavošana

  1. Lēzenā bļodā sakuļ olu ar pienu un zeltaino sīrupu.
  2. Piena maisījumā liek iekšā maizītes, un ļauj sasūkties.
  3. Pannā izkausē 50g sviesta, pievieno sagrieztus ābolus, medu, kanēli, maisot apcep 3 min. Pievieno ūdeni un sutina vēl 3 min.
  4. Citā pannā izkausē atlikušo sviestu un cep maizītes aptuveni 3 min no abām pusēm, līdz tās ir zeltainas.
  5. Pasniedz ar saldējumu.

Komentāri: