Bļodā puto cukuru kopā ar sviestu, līdz izveidojusies krēmīga konsistence. Pa vienai pievieno olas, turpinot putot. Iesijā miltus, cepamo pulveri un sāli. Rūpīgi sakuļ. Beidzamo pievieno pienu, lai mīkla kļūtu krēmīgāka.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 ºC temperatūrai. Divas 20 cm/dm formas izklāj ar cepamo papīru, maliņas nosmērē ar sviestu. Mīklu lej formās. Cep 25–30 minūtes, līdz, iedurot kociņu, tas iznāk laukā tīrs. Pēc cepšanas atdzesē.
Pagatavo krēmu. Bļodā samaisa krēmsieru ar pūdercukuru un svaigām avenēm.
Biskvītu liek uz šķīvja, pa virsu smērē krēmu. Liek otro biskvīta kārtu un dekorē ar cukura glazūru, cukura dekoriem un ogām.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: