Sagriež dārzeņus. Tomātus, marinētus gurķus, un sarkano sīpolu sagriež šķēlēs. Ledus salātu sagriež vidēji platās strēmelītēs.
Gatavo burgerus. Malto gaļu sadala 8 vienādās daļās un veido burgerus apmēram 1cm lielākā diametrā kā burgermaizītes. Burgeri gatavojot sarausies. No abām pusēm tos pārber ar sāli un pipariem. Karstā pannā liek burgerus un cep no katras puses apmēram 1.5-2 minūtes. Cepot pirmo pusīti – no augšpuses to piespiež ar lāpstiņu, lai, maksimāli veidot saskari ar pannu – tas palīdzēs gaļai karamelizēties vēl vairāk. Kad viena puse ir gatava, burgerus apgriež uz otru pusi, katram pārliek siera šķēli un uzliek vāku. Kad burgeri ir gatavi, tos noņem no pannas.
Apgrauzdē burgermaizītes. Abas puses no iekšpuses pārklāj ar nelielu daudzumu sviesta un liek pannā grauzdēties, līdz kļuvušas viegli kraukšķīgas un zeltaini brūnas.
Kārto burgerus. Apakšējo burgermaizīšu pusi pārsmērē ar majonēzi, augšējo pārsmērē ar kečupu. Uz apakšējās burgermaizītes kārto tomāta šķēles, ledus salātu, 2 gab burgeru gaļiņas, marinēta gurķa šķēles un gredzenos sadalītu sarkano sīpolu, pa virsu uzliekot otru burgermaizītes pusi.
Komentāri: