Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Dārzeņu ragū
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
1 sīpols
1 purava baltā daļa
1 selerijas kāts
2 burkāni
3 daiviņas ķiploku
½ tējkarotes malta kumina
1 glāze lēcu
1 Gallina Blanca sēņu buljona kubiņš
1 litrs ūdens
1 bundža (400 ml) tomātu savā sulā
Pagatavošana
Sīpolu, puravu, seleriju un ķiplokus smalki sagriež un apcep uz vidēji lielas uguns, kamēr dārzeņi kļuvuši mīksti un nosautējušies. Pievieno smalki sagrieztu burkānu, ūdeni, kuminu, lēcas, buljona kubiņu un tomātus.
Katlam uzliek vāku, un ļauj visam gatavoties 30–40 minūtes. Pēc garšas pievieno lielu šķipsnu maltu melno piparu un sāli.
Komentāri: