Toggle navigation
Izvēlne
Visi Pie galda!
Interesanti
Receptes
Video receptes
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Autors:
Katrīna Mame
Crostini ar zaļumu krēmsieru un saulē kaltētu tomātu tapenādi
Viegla
līdz 30 min
25 personām
Sastāvdaļas
125 g saulē kaltētu tomātu eļļā
5 lielās, zaļās olīvas
1 daiviņa ķiploka
½ tējkarotes kaltēta timiāna
¼ tējkarotes Kajennas piparu
1 ēdamkarote eļļas, kurā atrodas saulē kaltētie tomāti
1 ēdamkarote balzametiķa
šķipsniņa sāls
1 franču bagete
2 ēdamkarotes olīveļļas
Philadelphia
krēmsiers ar ķiplokiem un zaļumiem
svaiga bazilika lapiņas
Pagatavošana
Tomātus, olīvas un ķiploku smalki sakapā un samaisa kopā ar garšvielām, eļļu, balzametiķi un sāli.
Bageti sagriež plānās, slīpās šķēlēs, katru šķēli apslaka ar olīveļļu.
Maizes šķēles cep krāsnī 180 °C temperatūrā 3 minūtes.
Katru šķēli apsmērē ar krēmsieru, pa virsu liek tapenādi un dekorē ar svaigām bazilika lapiņām.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Brokoļu un olu kišs
ORATA ALL’ACQUA PAZZA
Liellopa gaļas sautējums ar saldo kartupeli
Skudru pūznis
Komentāri: