CRESCENDO MOLTO SVIESTMAIZE

Viegla
līdz 30 min
1 personām

Sastāvdaļas

  • 1 beigelis
  • 2 ēdamkarotes krēmsiera
  • 4 šķēles brokastu bekona
  • 2 ēdamkarotes sinepju
  • 1 tējkarote citronu sulas
  • 8 šķēles vasaļu salami ar pistācijām un sieru
  • 8 šķēles vasaļu salami ar Parmas sieru un halapenjo
  • 4 šķēles zemnieka kūpinātās karbonādes
  • 3 šķēles siera
  • 6 šķēles halapenjo piparu

Pagatavošana

Uz pannas apcep brokastu bekonu, līdz tas ir kraukšķīgs. Pagatavo mērci, kopā samaisot sinepes un citronu sulu. Beigeli pārgriež uz pusēm, mīkstās puses bagātīgi nosmērē ar krēmsieru. Uz apakšējās puses kārto visas gaļas un bekonu, tad vienā slānī liek vasaļu salami ar sieru un visbeidzot arī zemnieku kūpināto karbonādi. Pāri kārto sieru, bagātīgi uzziež mērci un saliek halapenjo piparus. Pa virsu liek otru beigeļa pusi.

Komentāri: