Citrona un kokosriekstu batoniņi ar ingveru un kurkumu

Viegla
līdz 30 min
10 personām

Sastāvdaļas

PAMATKĀRTAI

  • 70 g Biona bio kokosriekstu miltu
  • 70 g agaves sīrupa
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • 50 g Natuval bio kurkumas un ingvera sulas
  • ½ tējkarotes rīvēta ingvera
  • 1 tējkarote Sonnetor bio maltas kurkumas pulvera
  • 70 g kokosriekstu mannas (istabas temperatūrā)

 

KRĒMAM

  • 120 g Nutiva bio kokosriekstu mannas (istabas temperatūrā)
  • 100 g augu piena
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • 75 g agaves sīrupa

Pagatavošana

8–10 gabaliem

  1. Pagatavo pamatkārtu. Visas sastāvdaļas liek virtuves kombainā vai blenderī un sablendē viendabīgā masā. Formā ieklāj cepamo papīru, tajā liek sagatavoto masu un izlīdzina.
  2. Pagatavo krēmu. Visas sastāvdaļas liek virtuves kombainā vai blenderī, sablendē viendabīgā masā, klāj formā pa virsu pamatkārtai un liek saldētavā uz vismaz 2 stundām sastingt. Pēc tam sagriež 2 cm platos batoniņos un uzglabā ledusskapī.

Komentāri: