Citrona un kokosriekstu batoniņi ar ingveru un kurkumu
Viegla
līdz 30 min
10 personām
Sastāvdaļas
PAMATKĀRTAI
70 g Biona bio kokosriekstu miltu
70 g agaves sīrupa
1 ēdamkarote citronu sulas
50 g Natuval bio kurkumas un ingvera sulas
½ tējkarotes rīvēta ingvera
1 tējkarote Sonnetor bio maltas kurkumas pulvera
70 g kokosriekstu mannas (istabas temperatūrā)
KRĒMAM
120 g Nutiva bio kokosriekstu mannas (istabas temperatūrā)
100 g augu piena
1 ēdamkarote citronu sulas
75 g agaves sīrupa
Pagatavošana
8–10 gabaliem
Pagatavo pamatkārtu. Visas sastāvdaļas liek virtuves kombainā vai blenderī un sablendē viendabīgā masā. Formā ieklāj cepamo papīru, tajā liek sagatavoto masu un izlīdzina.
Pagatavo krēmu. Visas sastāvdaļas liek virtuves kombainā vai blenderī, sablendē viendabīgā masā, klāj formā pa virsu pamatkārtai un liek saldētavā uz vismaz 2 stundām sastingt. Pēc tam sagriež 2 cm platos batoniņos un uzglabā ledusskapī.
Komentāri: