Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Čīliešu brokastis
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
4 maizes šķēles
2 lieli nogatavojušies avokado
2 vidēji tomāti
sāls
svaigi malti melnie pipari
olīveļļa
Pagatavošana
Avokado gareniski pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un ar karoti izskrāpē augļa mīksto daļu.
Ar dakšiņu to samīca viendabīgā masā, pievieno sāli, svaigi maltus melnos piparus un olīveļļu.
Tomātus sagriež mazo kubiņos, pievieno sāli, piparus, olīveļļu. Ņem savu mīļāko maizi (šajā gadījumā labāk izvēlēties gaišo miltu maizīti, lai izceltu avokado garšu) un apgrauzdē krāsnī vai tosterī.
Uz maizes bagātīgā kārtā smērē avokado pastu un pa virsu kārto smalki sagrieztos tomātus. Apslaka ar olīveļļu, un gatavs!
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: