Pagatavo Cēzara mērci. Virtuves kombainā liek olu dzeltenumus, anšovus, sinepes un kuļ. Lēnām lej klāt eļļu. Kad masa sabiezējusi, pieliek Vusteras un sojas mērci un citronu sulu. Kuļot pieliek atlikušo eļļu. Ja mērce ir par biezu, var pieliet nedaudz auksta ūdens (ap 30 g). Var iekult iekšā arī eļļu, kas ir anšovu kārbiņā vai burciņā. Iekuļ mērcē arī 10 g rīvēta cietā siera.
Paipalu olas liek verdošā ūdenī, vāra 3 minūtes, atdzesē ledusaukstā ūdenī.
Uz uzkodu šķīvja kārto salātu lapas, kurās ielej mērci, pāri liek ķiršu tomātus un uz pusēm pārgrieztas vārītas paipalu olas. Ierīvē iekšā cieto sieru.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: