Ilze ir enerģijas bomba! Vai viņa vispār kādreiz pamostas sliktā noskaņojumā? Brīnišķīgs cilvēks ar radošu fantāziju un garšīgiem smiekliem. Viņa bieži ir mūsu labā roka un izpalīdzīgais rūķis dažādos projektos, kā arī viena no atsaucīgākajām autorēm, kurai vislabāk patīk cept kūkas.
Četru sieru pica ar apelsīniem
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
400 g miltu maisījuma picai
200 g tomātu mērces
200 g mocarellas siera
100 g gorgonzolas siera
100 g Parmas siera
100 g kazas siera
1 apelsīns
1 tējkarote oregano
Pagatavošana
Pagatavo picas mīklu pēc instrukcijas uz iepakojuma. Ļauj masai uzrūgt un atpūsties 1 stundu.
Mīklu sadala četrās daļās, un ar rokām izveido picas pamatni. 3. Tomātu mērcē iemaisa oregano, mērci izlīdzina virs mīklas, visu pārber ar sagrieztu mocarellas, kazas sieru un gorgonzolas sieru un pārkaisa ar sarīvētu Parmas sieru. Virspusē izkārto filētas apelsīna šķēlītes.
Liek cepties karstā gaisa krāsnī 220 °C temperatūrā 10–14 minūtes.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: