Četru sieru pica ar apelsīniem

Viegla
līdz 1 h
2 personām

Sastāvdaļas

400 g miltu maisījuma picai

200 g tomātu mērces

200 g mocarellas siera

100 g gorgonzolas siera

100 g Parmas siera

100 g kazas siera

1 apelsīns

1 tējkarote oregano

Pagatavošana

    1. Pagatavo picas mīklu pēc instrukcijas uz iepakojuma. Ļauj masai uzrūgt un atpūsties 1 stundu. 
    2. Mīklu sadala četrās daļās, un ar rokām izveido picas pamatni.
      3. Tomātu mērcē iemaisa oregano, mērci izlīdzina virs mīklas, visu pārber ar sagrieztu mocarellas, kazas sieru un gorgonzolas sieru un pārkaisa ar sarīvētu Parmas sieru. Virspusē izkārto filētas apelsīna šķēlītes.
    3. Liek cepties karstā gaisa krāsnī 220 °C temperatūrā 10–14 minūtes.

Komentāri: