Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Cepumu torte
Viegla
līdz 1 h
8 personām
Sastāvdaļas
500 g maskarpones siera
200 g saldā krējuma
50 g pūdercukura
2 paciņas “Selgas” cepumu
200 ml piena
zemeņu vai cits ievārījuma
ogas un marmelādes dekorēšanai
Pagatavošana
Bļodā liek maskarpones sieru, pievieno saldo krējumu un pūdercukuru. Visu saputo, līdz izveidojies krēms.
Ņem trauku vai pamatni, uz kuras gatavos kūku. Pirmās kārtas cepumus viegli pamērcē pienā un liek uz pamatnes. Pa virsu plānā kārtiņā uzsmērē ievārījumu, ko to noklāj ar pusi krēma. Atkal kārta ar pienā mērcētiem cepumiem un ievārījumu un atkal krēms.
Tā būvē kūku, līdz cepumi un krēms iztērēti. Augšu var izdekorēt ar sev vēlamām ogām vai citām dekorācijām – marmelādēm, šokolādi, konfektēm, šokolādes dražejām utt.
Komentāri: