Cepumu torte

Viegla
līdz 1 h
8 personām

Sastāvdaļas

  • 500 g maskarpones siera
  • 200 g saldā krējuma
  • 50 g pūdercukura
  • 2 paciņas “Selgas” cepumu
  • 200 ml piena
  • zemeņu vai cits ievārījuma
  • ogas un marmelādes dekorēšanai

Pagatavošana

  1. Bļodā liek maskarpones sieru, pievieno saldo krējumu un pūdercukuru. Visu saputo, līdz izveidojies krēms.
  2. Ņem trauku vai pamatni, uz kuras gatavos kūku. Pirmās kārtas cepumus viegli pamērcē pienā un liek uz pamatnes. Pa virsu plānā kārtiņā uzsmērē ievārījumu, ko to noklāj ar pusi krēma. Atkal kārta ar pienā mērcētiem cepumiem un ievārījumu un atkal krēms.
  3. Tā būvē kūku, līdz cepumi un krēms iztērēti. Augšu var izdekorēt ar sev vēlamām ogām vai citām dekorācijām – marmelādēm, šokolādi, konfektēm, šokolādes dražejām utt.

Komentāri:

Jūsu komentārs: