Cepts lasis ar kuskusu un kaltētām dzērvenēm

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Katliņā liek karsēties 400 ml ūdens. Pieber kanēli, dzērvenes, šķipsniņu sāls, piparus. Kad ūdens ir uzvārījies, to pārlej pāri kuskusam. Pieber riekstus un visu samaisa. Uzliek šķīvīti un atstāj uzbriest ~ 10 minūtes.
  2. Laša fileju sadala 6 vienāda lieluma gabaliņos.
  3. Karstumizturīgu veidni ietauko ar eļļu vai sviestu. Ieber kuskusu. Vidū liek laša gabaliņus. Uzber rīvētu apelsīna miziņu un pārlej ar apelsīnu sulu. Traukam pāri pārliek foliju un cep 15-20 minūtes līdz 200 °C sakarsētā cepeškrāsnī.
  4. Pasniedz galdā karstu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: