Siera rituli iztin no papīra un liek cepties cepeškrāsnī 170 grādos apmēram 10-15 minūtes.
Sakarsē pannu, nedaudz uzlej eļļu, liek vīnogu ķekaru, aplej ar medu, balzamiko un lielā karstumā strauji apcep no visām pusēm.
Uz sausas pannas apgrauzdē valriekstus zeltaini brūnus.
Izcepto sieru liek uz šķīvja, virsū liek karamelizētās vīnogas un apber ar apgrauzdētiem riekstiem. Pasniedzot var uzbērt smalki sakapātu rozmarīnu. Pasniedz ar bageti, krekeriem vai sausiņiem un glāzi Carmen sarkanvīna.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: