Toggle navigation
Izvēlne
Visi Pie galda!
Interesanti
Receptes
Video receptes
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Cepti kartupeļi ar karamelizetiem sīpoliem, bekonu, rozmarīnu un čili pārslām
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
600 g kartupeļu
2 sarkanie sīpoli
200 g bekona
1 ēdamkarote brūnā cukura
1 tējkarote
Santa Maria
rozmarīna
1 tējkarote
Santa Maria
čili pārslu (pēc vēlēšanās)
zaļie loki
Pagatavošana
Uz pannas apcep sakapātu bekonu un šķēlēs sagrieztus sarkanos sīpolus, pievienojot eļļu pēc vajadzības.
Pieliek plānās šķēlītēs sagrieztus kartupeļus un cep uz pannas, pievienojot brūno cukuru.
Pasniedz ar zaļajiem lociņiem.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
BRAAI
Biešu falafels
Sulīgais liellopa sautējums
STIR FRY ar kalmāru gredzeniem
Komentāri: