Cepti kartupeļi ar karamelizetiem sīpoliem, bekonu, rozmarīnu un čili pārslām

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 600 g kartupeļu
  • 2 sarkanie sīpoli
  • 200 g bekona
  • 1 ēdamkarote brūnā cukura
  • 1 tējkarote Santa Maria rozmarīna
  • 1 tējkarote Santa Maria čili pārslu (pēc vēlēšanās)
  • zaļie loki

Pagatavošana

  1. Uz pannas apcep sakapātu bekonu un šķēlēs sagrieztus sarkanos sīpolus, pievienojot eļļu pēc vajadzības.
  2. Pieliek plānās šķēlītēs sagrieztus kartupeļus un cep uz pannas, pievienojot brūno cukuru.
  3. Pasniedz ar zaļajiem lociņiem.

Komentāri: