Sakarsē cepeškrāsni līdz 220 ºC temperatūrai. Ar pusi sviesta iesmērē cepamo trauku.
Bumbierus griež uz pusēm, izņem serdi un apslaka ar citronu sulu, lai tie nepaliek brūni. Liek cepamajā traukā, pārber ar Oetker kanēļa cukuru, brūno cukuru, serdes vietā liek atlikušās sviesta piciņas, pārber ar pekanriekstiem un pārlej ar kļavu sīrupu.
Cepamo trauku pārklāj ar foliju un liek cepties 30 minūtes.
Ņem nost foliju, palielina temperatūru līdz 230 ºC, pārber ar mandeļu šķēlītēm un cep vēl 10–15 minūtes. Bumbieriem jābūt mazliet kraukšķīgiem.
Pasniedz karstu ar vienu vai vairākām saldējuma bumbiņām.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: