Cepeškrāsnī ceptas bietes

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 1 kg mazu svaigu biešu
  • 2 galviņas ķiploku
  • 1 ēdamkarote Santa Maria kumīna
  • 2-3 ēdamkarotes extra virgin olīveļļa
  • sāls
  • rukola, svaigs kazas siers, balzametiķa krēms

Pagatavošana

  1. Bietes nomazgā, nomizo un sagriež kubiņos. Ķiplokus sadala daiviņās. Liek visu bļodā un samaisa ar kumīnu, olīveļļu un sāli.
  2. Izkārto uz paplātes, un cep 45 minūtes 200 ºC temperatūrā.
  3. Bļodu piepilda ar rukolu vai spinātu lapiņām, pārkaisa ar biešu gabaliņiem un gabaliņos sadrupinātu kazas sieru. Pārlaista ar balzametiķa krēmu un nedaudz labas olīveļļas.

Komentāri: