Cepeškrāsnī cepta laša fileja

Viegla
līdz 1 h
8 personām

Laša fileja, izrotāta ar olīvu pogām. Tas ir ne tikai dekoratīvi. Olīvas un baziliks šajā receptē papildina laša neitrālo garšu.

Sastāvdaļas

  • 1 vesela laša fileja
  • 1 citrona sula
  • sāls, malti melnie pipari
  • svaigs baziliks
  • 20 melnās olīvas

 

Pagatavošana

1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C.

2. Laša fileju pārkaisa ar sāli un pipariem. Pārlej ar citrona sulu un atstāj uz 30 minūtēm vēsumā.

3. Ar asu nazi filejā iegriež nelielas bedrītes un ieliek tajās olīvas. Pārkaisa ar bazilika lapiņām un cep cepeškrāsnī 30 minūtes. Cepšanas sākumā pannu vai cepamo trauku var pārklāt ar foliju.

4. Pasniedz ar svaigiem lapu salātiem.

Komentāri: