Nūdeles novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma un atliek malā.
Cepeti sagriež plānās strēmelītēs un mazliet apcep. Pievieno smalki sakapātus ķiplokus, čili un sarīvēto ingveru. Pievieno mazliet sojas mērces. Pakarsē un ļauj garšām sajaukties.
Dārzeņus liek sakarsētā vokpannā un ļauj tiem atkust un izgarot liekajam mitrumam.
Pannā pievieno nūdeles, pāris karotes sojas mērces un cepeša strēmelītes. Pārber ar grauzdētām sezama sēkliņām, un pasniedz karstu ar laima vai citrona daiviņu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: