Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Čedaras siera cepumi
Viegla
līdz 1 h
18 personām
Sastāvdaļas
150 g Čedaras siera
100 g sviesta istabas temperatūrā
160 g miltu
½ tējkarotes sāls
½ tējkarotes maltu melno piparu
3 zariņi timiāna + dekoram
Pagatavošana
Sieru sarīvē uz rupjās rīves. Pievieno sviestu istabas temperatūrā, piparus, sāli, timiānu un visu samiksē kopā, lai izveidojas viendabīga konsistence. Pievieno miltus un iemaisa. Mīklu samīca kopā ar rokām un izveido desas formu. Ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 1 stundu.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai. Cepamo pannu noklāj ar cepamo papīru.
Cepumu desiņu sagriež 18–20 ripiņās, ko liek uz cepamās pannas, ievērojot atstarpes, un dekorē ar timiāna lapiņām. Cep krāsnī 12–15 minūtes.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: