Čedaras siera cepumi

Viegla
līdz 1 h
18 personām

Sastāvdaļas

  • 150 g Čedaras siera
  • 100 g sviesta istabas temperatūrā
  • 160 g miltu
  • ½ tējkarotes sāls
  • ½ tējkarotes maltu melno piparu
  • 3 zariņi timiāna + dekoram

Pagatavošana

  1. Sieru sarīvē uz rupjās rīves. Pievieno sviestu istabas temperatūrā, piparus, sāli, timiānu un visu samiksē kopā, lai izveidojas viendabīga konsistence. Pievieno miltus un iemaisa. Mīklu samīca kopā ar rokām un izveido desas formu. Ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 1 stundu.
  2. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai. Cepamo pannu noklāj ar cepamo papīru.
  3. Cepumu desiņu sagriež 18–20 ripiņās, ko liek uz cepamās pannas, ievērojot atstarpes, un dekorē ar timiāna lapiņām. Cep krāsnī 12–15 minūtes.

Komentāri:

Jūsu komentārs: