Cāļa filejas šašliks ar karija ziedkāpostiem

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
1 personām

Sastāvdaļas

1 kg cāļa filejas šašlika

1 kg ziedkāpostu

50 ml augu eļļas

½ ēdamkarotes kurkumas pulvera

½ ēdamkarotes malta kumīna

1 tējkarote malta kardamona

1 tējkarote maltu Kajennas piparu

½ tējkarotes malta kanēļa

1 tējkarote malta koriandra

Pagatavošana

  1. Ziedkāpostus sadala vidēja izmēra gabalos, liek bļodā, pievieno eļļu un vienmērīgi apmaisa. 
  2. Sajauc visas garšvielas un iemaisa pie ziedkāpostiem, pārkaisa sāli, un liek cepties cepeškrāsnī 185 ºC temperatūrā 15–20 minūtes. 
  3. Kamēr cepas ziedkāposti, grilē cāļa šašliku, pasniedz ar ziedkāpostiem un dabīgu jogurtu.

Komentāri: