Cahohbili

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 6 vistas šķiņķīši
  • 3 burkāni
  • 2 paprikas
  • 4 tomāti
  • 2 sīpoli
  • 1 tējkarote Svanetijas sāls
  • 6 ēdamkarotes adžikas (slapjā, no burciņas)
  • zaļumi pasniegšanai

Pagatavošana

  1. Dārzeņus nomizo, sagriež mazākos gabalos un liek bļodā kopā ar vistas šķiņķīšiem.
  2. Dārzeņiem un vistai pievieno visas garšvielas un adžiku, ar rokām samaisa. Visu izber uz paplātes un cep līdz 230 ℃ temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī grila režīmā. Tā viss patīkami apcepsies brūns. Tad samazina temperatūru līdz 100 ℃, nomaina uz vidēju tvaika režīmu un sautē vēl 15 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem pēc izvēles.

Komentāri: