Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Burkānu un apelsīnu ievārījums
Viegla
līdz 1 h
1 personām
Sastāvdaļas
500 g burkānu
250 g ūdens
4 apelsīni
1 tējkarote malta kanēļa
3 krustnagliņas
šķipsna malta kardamona
250 g Dansukker ievārījuma cukura “Slaidais”
Pagatavošana
Burkānus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves, liek katlā un pievieno ūdeni, kanēli, kardamonu un krustnagliņas.
Liek karsēties uz vidēji lielas uguns aptuveni 30 minūtes. Ar mizotāju nomizo 2 apelsīnus, mizas pievieno burkāniem. No visiem apelsīniem izspiež sulu un pievieno katlā.
Sautē uz mazas uguns vēl 45 minūtes. Beigās pievieno cukuru, ļauj ievārījumam pavārīties vēl 10–15 minūtes.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: