Mediju eksperte, žurnāla izdevēja, trīs bērnu mamma, parasti ļoti aizņemta, tāpēc par savu meistarstiķi uzskata ātri pagatavojamas receptes
Brusketa ar pavasarīgu olu kulteni un lociņiem
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
½ čabatas
2 ēdamkarotes olīveļļas
½ paciņas jeb 100 ml 10% saldā krējuma
2 olas
sāls, svaigi malti melnie pipari
2 ēdamkarotes lociņu
sauja jauno spinātu lapiņu (pēc izvēles)
Pagatavošana
Maizi sagriež šķēlēs, apslaka ar 1 ēdamkaroti olīveļļas un cep līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī ~ 10 minūtes.
Olas sakuļ kopā ar krējumu, pievienojot šķipsniņu sāls un piparu.
Pannā uzkarsē 1 ēdamkaroti olīveļļas, ielej olu masu un, lēni maisot, sarecina visu olu masu kultenī. Pasniedz nekavējoties, uz maizes šķēlēm kārtojot spinātu lapiņas un tām pāri kulteni. Svarīgi ir kulteni nepārcept.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: