Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
Māra Pole
Māra Pole, ēdienu un garšu entuziaste.
Brulē greipfrūti
Loading...
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
2 greipfrūti
4 ēdamkarotes brūnā cukura
½ tējkarotes kanēļa
¼ tējkarotes maltu krustnagliņu
Pagatavošana
Krāsni sakarsē līdz 200 °C temperatūrai (ja iespējams, grila režīmā).
Greipfrūtus pārgriež uz pusēm. Ar nazīti atdala greipfrūta augli no tā miziņas ~ 1 cm dziļumā (lai vēlāk būtu vieglāk ēst).
Greipfrūtus kārto uz cepamās pannas ar pārgriezto pusi uz augšu.
Mazā bļodiņā samaisa brūno cukuru, kanēli un krustnagliņas. Masu vienmērīgi klāj uz sagrieztajiem greipfrūtiem.
Cepamo pannu liek krāsns augstākajā plauktā, un grilē greipfrūtus 5–7 minūtes vai līdz cukurs ir pilnība izkusis.
Ēd nekavējoties.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Pieneņu medus brulē ar ogām
Šokolādes un kadiķogu fondants ar liepziedu saldējumu
Ātri, lēti un ļoti, ļoti gardi – šokolādes cepumi ar šokolādes gabaliņiem
Brusketa ar pavasarīgu olu kulteni un lociņiem
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: