Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Brulē greipfrūti
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
2 greipfrūti
4 ēdamkarotes brūnā cukura
½ tējkarotes kanēļa
¼ tējkarotes maltu krustnagliņu
Pagatavošana
Krāsni sakarsē līdz 200 °C temperatūrai (ja iespējams, grila režīmā).
Greipfrūtus pārgriež uz pusēm. Ar nazīti atdala greipfrūta augli no tā miziņas ~ 1 cm dziļumā (lai vēlāk būtu vieglāk ēst).
Greipfrūtus kārto uz cepamās pannas ar pārgriezto pusi uz augšu.
Mazā bļodiņā samaisa brūno cukuru, kanēli un krustnagliņas. Masu vienmērīgi klāj uz sagrieztajiem greipfrūtiem.
Cepamo pannu liek krāsns augstākajā plauktā, un grilē greipfrūtus 5–7 minūtes vai līdz cukurs ir pilnība izkusis.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: