Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
BROKOĻU DĪGSTU SMŪTIJS
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
250 g svaiga gurķa
1 apelsīns
1 kastīte brokoļu dīgstu
½ avokado
sula no ½ citrona
½ tējkarotes kurkumas
⅛ tējkarotes Himalaju sāls
1 ēdamkarote kaņepju proteīna
300 g ledus
Pagatavošana
Gurķi nomizo un sagriež lielos gabalos. Apelsīnu nomizo. Visas sastāvdaļas, izņemot ledu, liek krūzes blenderī un samaļ viendabīgā konsistencē.
Īsi pirms servēšanas pievieno ledu un visu samaļ, lai veidojas biezas konsistences masa. Dzer brokastīs vai pēc treniņa!
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: