Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Brokastu smūtijbļoda ar auzu pārslām un rudens ogām
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sastāvdaļas
100 ml mandeļu piena
½ glāzes pilngraudu auzu
1 banāns
sauja lielogu melleņu
sauja upeņu
sauja kazeņu
2 ēdamkarotes čia sēklu
Pagatavošana
Auzas aplej ar mandeļu pienu un atstāj uz 10 minūtēm uzbriest.
Dziļā traukā vai blendera krūzē liek aplietās auzas ar visu mandeļu pienu, pievieno ogas, un visu sablendē viendabīgā masā. Ja tā šķiet par šķidru, pievieno vēl banānu vai auzas.
Sablendētu smūtiju liek bļodiņā, dekorē ar ogām, banānu ripiņām un čia sēklām.
Komentāri: