Brokastu smūtijbļoda ar auzu pārslām un rudens ogām

Viegla
līdz 30 min
1 personām

Sastāvdaļas

  • 100 ml mandeļu piena
  • ½ glāzes pilngraudu auzu
  • 1 banāns
  • sauja lielogu melleņu
  • sauja upeņu
  • sauja kazeņu
  • 2 ēdamkarotes čia sēklu

Pagatavošana

  1. Auzas aplej ar mandeļu pienu un atstāj uz 10 minūtēm uzbriest.
  2. Dziļā traukā vai blendera krūzē liek aplietās auzas ar visu mandeļu pienu, pievieno ogas, un visu sablendē viendabīgā masā. Ja tā šķiet par šķidru, pievieno vēl banānu vai auzas.
  3. Sablendētu smūtiju liek bļodiņā, dekorē ar ogām, banānu ripiņām un čia sēklām.